Calculi renali

Cum Sa scapi Usor de calculii renali in  max 36 de zile ?

Calculii renali sau pietrele la rinichi se formează atunci când concentraţia unor minerale în urină creşte acumulând mai mult calciu, fosfor, magneziu, acid uric, oxalaţi, uraţi şi dezvoltă cristale care în mod normal se elimină prin urină. Calculii renali determină obstrucţia căilor urinare, determinând dureri acute de spate, care pot radia lateral pe membrele inferioare, ducând la apariţia dificultăţilor de mişcare.

COMPOZIŢIE: Fiecare capsulă conţine120 mg pulbere compusă din: frunze de afin (Vaccinium myrtillus), flori de muşeţel (Matricaria chamomilla), părţi aeriene de coada calului (Equisetum arvense), părţi aeriene de urzică (Urtica dioica) şi stearat de magneziu 1,2 mg ca excipient.

Substanţe active: 

–      Siliciu organic coloidal

–      Magneziu organic coloidal

Nivelul principal la care poate acţiona în organism este aparatul urinar.

In functie de dimensiunea calculilor renali DrStanMetalStop te scapa de ei in max 36 de zile .

1.Calculi renali  mai mici de 7 mm – 1  flacon dupa schema  de mai jos

2.Calculi renali mai mari de 7 mm – 3 flacoane dupa schema de mai jos cu mentiunea ca dupa fiecare flacon  se repeta schema de la inceput
în zilele: 1-3 câte 1 capsulă per ora (în timpul zilei)-Total 15 capsule pe zi;
în zilele: 4-6 câte 1 capsulă la 2 ore (în timpul zilei) – Total 8 capsule pe zi;
în zilele: 7-12câte 1 capsulă la3 ore (în timpul zilei)-Total 5 capsule pe zi.

Ziua/ora   07   08   09   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20
   21
        1-3   1   1   1   1
   1   1   1   1
   1   1   1   1   1   1   1
        4-6   1
    1    1    1    1    1    1    1
       7-12     1     1     1     1     1

Numite și calculi renali, pietrele la rinichi sunt rezultatul unor depuneri microscopice din urină, care se cristalizează în timp, eliminarea lor fiind adesea însoțită de dureri insuportabile,

Calculii renali se pot forma în urma unor infecții cronice, a unor dereglări hormonale, atunci când bem prea puține lichide sau avem o dietă prea bogată în proteine, calciu sau oxalați, substanțe care se găsesc în legumele cu frunze verzi, în spanac și în cafea.

Excesul de calciu în sânge poate fi determinat și de osteoporoză, hipertiroidism, nivelul crescut al vitaminei D sau de prezența în exces a acidului uric, la persoanele care suferă de gută. Bărbații sunt de trei ori mai predispuși decât femeile să facă litiază renală (afecțiunea cauzată de formarea calculilor).

Când urații de calciu sau fosfat se concentrează în rinichi, apar aceste pietre. Ele variază ca dimensiuni, de la particule mici până la formațiuni mai mari, care pot ajunge și la un diametru de 50 de mm. Formarea pietrelor mari durează ani, dar cele mici se pot forma în mai puțin de o lună.